CZECH FASHION NIGHT 2021: Večer ve znamení módy, krásy a inspirace

0

czech fashion night, olomoucký kraj


V pátek 23. 4. 2021 se opět uskutečnil CZECH FASHION NIGHT, večer plný módy, kde své kolekce představili přední módní návrháři, kterým zdárně sekundovali talentovaní studenti střední školy designu a módy. Celý večer pak zvěčnil tým fotografů v čele se světoznámým Arthurem Koffem.

Czech Fashion Night se opět uskutečnil na unikátním místě, které je s touto událostí spojené. Večer plný módních show se tentokrát konal v designových prostorách Cafe New One, v historickém centru Olomouce. Během večera byly k vidění působivé kolekce předních módních návrhářů a mladých talentů střední školy designu a módy. Tento jedinečný projekt proběhl za podpory Olomouckého kraje a ve spolupráci snadací Fondazione Stradivari.

Celým večerem diváky provázela originální moderátorská dvojice, Nela Slováková a Miroslav Šimůnek. Tajemnou a elegantní atmosféru příjemně navodilo baletní vystoupení, na které navázala série inspirativních přehlídek.

Módní scénu CZECH FASHION NIGHT prezentovali Luděk Hanák, Olga Rusakova, Sandra Švédová, Petr Kalouda, Klára Kornfeld a Ateliér Klér, brand Laracaille módního návrháře Tomáše Machálka, Neonky by Nela Slováková, Hexis Milano s pánskou módou a spodní prádlo Paul Brun. Svou tvorbu zde představili i studenti Střední školy designu a módy v Prostějově, pod vedením návrhářky Yvony Leitner.

O zvěčnění okamžiku se postaral tým fotografů včele se světoznámým Arthurem Koffem, který je oficiálním fotografem fashion weeků v New Yorku, Londýně, Miláně a Paříži.

„Letošní ročník Czech Fashion Night v Olomouci probíhá bohužel bez diváků, a to díky současným opatřením. Výhodou je, že celý večer mohou diváci sledovat ONLINE a následně kdykoliv na YOUTUBE. Věřím, že další ročníky již proběhnou s nenahraditelným publikem.“ Jak nám sdělil ředitel CZECH FASHION NIGHT, Ing. Martin Špaček.

Poděkování patří Olomouckému kraji, všem partnerům, fashion designérům, modelkám, modelům, společnosti Lion Media, produkční a modelingové agentuře Prestige Models.

A my se už těšíme, jaké prostory CZECH FASHION NIGHT pro svou velkolepou událost vybere příště.

záznam online akce: www.youtube.com/watch?

instagram.com/czech_fashion_night
facebook.com/CzechFashionNight
www.czechfashionnight.cz

foto: Arthur Koff
zdroj: tisková zpráva, Czech Fashion Night


Související

Komentáře

Máte názor? Komentujte článek...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář