ElektroEfekt.cz vám nabízí až 7000 Kč zpět při zakoupení kombinace produktů LG

Cashback až 7000 Kč je možno uplatnit na nákup vybraných spotřebičů LG do 31.5.2021

0

Před 3 roky

CZECH FASHION NIGHT 2021: Večer ve znamení módy, krásy a inspirace

V pátek 23. 4. 2021 se opět uskutečnil CZECH FASHION NIGHT, večer plný módy, kde své kolekce představili přední módní návrháři, kterým zdárně sekundovali talentovaní studenti střední školy designu a módy. Celý večer pak zvěčnil tým fotografů v čele se světoznámým Arthurem Koffem.

0

Před 3 roky

Město Olomouc podalo trestní oznámení. IT specialisté řeší škody po kybernetickém útoku

Druhým dnem pokračuje intenzivní úsilí specialistů z IT oddělení magistrátu a ze tří specializovaných externích firem na odstranění následků masivního kybernetického útoku na magistrátní datovou síť. Na koordinaci postupu se podílí speciální pracovní skupina. Mimo provoz prozatím zůstává přibližně devadesát procent agendy magistrátu.

0

Před 3 roky

Má to smysl. Tříděním odpadu ušetřili lidé ropu, CO2 a kuchyňské myčky

V Olomouckém kraji lidé vloni vytřídili zhruba dva tisíce sedm set tun vysloužilých elektrospotřebičů. Ušetřili tak milión a půl litrů ropy, 32 tisíc tun CO2 nebo energii, která by stačila na šestnáct miliónů pracích cyklů kuchyňské myčky.

0

Před 3 roky

Olomouc má třetí nejlepší Instagram v zemi

"Olomoucký Instagram patří k nejlepším v zemi a je jedním z těch, které udávají trendy." Takového hodnocení se instagramový profil www.instagram.com/olomouc_tourism dočkal v soutěži Zlatý lajk 2021: TOP 10 Instagramů velkých měst. Olomouc získala krásné třetí místo a spoustu pochval.

0

Před 3 roky

Právě vyšlo číslo 1/2021 časopisu Marketing a komunikace

Jeho tématem je Marketingová komunikace.

0

Před 3 roky

Dokument nadaných studentů postupuje do finále mezinárodního festivalu

Dokumentární film TE:20 z produkce Vlastivědného muzea Jesenicka, programu TALNET při Národním pedagogickém institutu a zájmového spolku tvProstor postoupil do finále mezinárodního festivalu dokumentárních filmů Academia Film Olomouc (AFO). Z asi tří tisíc přihlášených projektů se tak ocitl mezi 77 nejlepšími.

0

Před 3 roky

Díky Olomouckému kraji zůstanou lékárny otevřené i přes Velikonoce

Ani o nadcházejících velikonočních svátcích nemusí mít lidé strach, že v případě nutnosti neseženou potřebné léky. Olomoucký kraj totiž společně s lékárenskou komorou zajistil na pondělí 5. dubna fungovaní lékáren ve všech pěti okresech.

0

Před 3 roky

CNG je díky novým benefitům i dražšímu benzínu ještě výhodnější. Výrazným tempem narostly dodávky bioCNG

Zájem o stlačený zemní plyn (CNG) i loni nadále rostl. Se zdražujícím benzínem se opět zvyšuje cenová výhodnost plynu, přibývají ale také další benefity. Letošní novinkou je 50% sleva na dálniční známku i rozšíření výrazné slevy 2 Kč/kg CNG, kterou podnikatelé budou moci v tomto roce využít již u stovky plnicích stanic, tedy u téměř poloviny.

0

Před 3 roky

Učitelé ZŠ Komenium dostanou speciální dárek ke svému svátku: restaurovanou bustu Komenského

Učitelé patří k těm profesím, které to dnes mají složitější než dříve. Vyrovnat se s tím, že se se svými žáky nemohou vídat jinak, než formou online vyučování, na ně klade větší nároky na kreativitu a v neposlední řadě i na technickou zdatnost. I proto je milé, že v Olomouci mohou ke svému svátku, který připadá na neděli 28. března, dostat symbolický dárek. Restaurátor Radomír Surma dokončil práci na restaurování umělecky hodnotné busty Jana Amose Komenského. Ta bude umístěna ve vstupní hale ZŠ

0

Před 3 roky

CZECH FASHION NIGHT - večer módy v Olomouci

Luxusní večer módních show ve stylu Milánských a Pařížských Fashion weeků předních českých i zahraničních návrhářů v unikátních prostorách, to je CZECH FASHION NIGHT.

0

Před 3 roky

Olomouc podporuje zdravý pohyb, zapojuje se do kampaní na podporu aktivní mobility

Hned do dvou celostátních kampaní na podporu aktivní mobility a zdravého pohybu se zapojuje město Olomouc. První se týká chůze a běhu, druhá pak cílí hlavně na podporu jízdy na kole.

0

Před 3 roky

Od středy se spustí očkování osob s chronickým onemocněním

Osoby s chronickým onemocněním nebo zdravotním stavem s vysokým rizikem těžkého průběhu covid-19 se od 24. března mohou registrovat na očkovacím místě, a to prostřednictvím Centrálního rezervačního systému s použitím unikátního kódu. Ten získají od svého ambulantního specialisty nebo od specializovaného pracoviště. I nadále mohou chronici využít očkování u svých praktických lékařů a ve vybraných centrech vysoce specializované péče.

0

Před 3 roky

Moravské divadlo a Unie výtvarných umělců Olomoucka symbolicky podpoří občany Běloruska toužící po svobodě a demokracii

Moravské divadlo Olomouc se rozhodlo upozornit na nepříznivou společenskou situaci v Bělorusku a symbolicky podpořit tamní nevládní a neziskové organizace. Ve čtvrtek 25. března se tak budova divadla zahalí do barev historické státní vlajky. Podporu vyjádří rovněž Unie výtvarných umělců Olomoucka, která červenou a bílou barvou nasvítí Galerii města Olomouce na Dolním náměstí.

0

Před 3 roky

MP OLOMOUC: BĚHEM JEDNÉ ŠICHTY OSM NALEZENÝCH STŘÍKAČEK

Včera mezi osmou hodinou ranní a čtvrtou odpolední jsme přijali čtyři oznámení o nalezených injekčních stříkačkách na území města Olomouce.

0

Před 3 roky