Práce Nabídka zaměstnání

Pracovník ostrahy

Kateřina Králová
704 602 838
  • vztah

    Pracovní poměr - zkrácený úvazek

  • směny

    Noční provoz

  • min. vzdělání

    Základní + praktická škola

Nástupní plat 107,- Kč

Družstvo invalidů s 65 letou tradicí a individuálním přístupem ke zdravotně postiženým hledá spolehlivé a odpovědné zaměstnance na pozici pracovník ostrahy pro pracoviště v Unčovicích. Požadujeme čistý trestní rejstřík, zdravotní způsobilost pro tuto fyzicky nenáročnou práci, příjemné vystupování, komunikativnost, spolehlivost a samostatnost. Praxe na obdobné pozici výhodou, nikoliv podmínkou. Předdůchodový věk pro nás není překážkou. Nástup do zaměstnání od 1.2.2022 nebo dohodou.

Místo je vyhrazeno pro pracovníky OZP. Nabízíme Vám práci v dobrém kolektivu, na hlavní pracovní poměr (pracovní smlouvu vč. odvodů na důchod). Jedná se o noční a víkendové směny. Za Vaši práci aktuálně nabízíme odměnu ve výši 107,- Kč/hod. + příplatky za noční, víkendy a svátky. Dále máte možnost získat odměny za dobře odvedenou práci v závislosti na hodnocení vedoucího.

Pro sjednání osobní schůzky prosím volejte personální oddělení firmy na tel.: 704 602 838 - paní Králová nebo zašlete svůj životopis na e-mail: diol@diol.cz. Děkujeme Vám.


Odpovědět na nabídku

Zadejte vaše jméno
Zadejte komentář
Podporované formáty: doc, docx, xls, rtf, txt, xls nebo pdf
Zadejte váš email
Opište kontrolní kód
Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů.