ZPRÁVY Sport Olomouc

Macháč a Menšík slaví kariérní maxima

Čeští tenisté Tomáš Macháč a Dalibor Menšík slaví kariérní maxima a potvrzují vzestup českého tenisu. Macháč je nyní 121. na žebříčku ATP, zatímco Menšík drží 435. pozici. Jejich úspěchy ukazují český tenis má budoucnost a talentované hráče schopné vyplnit mezery po odchodu zkušených hráčů.

0

Včera Lenka Hubingerová

Lefevere pokutován za neuctivá slova o ženách

Cyklistický šéf Patrick Lefevere pokutován za neuctivá slova o ženách. Jeho vyjádření vyvolala na sociálních sítích rozruch. Pokuta, která činí tisíce eur, má varovat ostatní před neuctivostí a sexismem ve sportu. Přesto někteří jeho omluvu neuznávají a žádají další kroky.

0

Včera Rebeka Schmidt

Berani Zlín a Dukla Jihlava triumfují, Přerov se drží

Hokejový klub Zlín postupuje do semifinále České Chance ligy po výhře nad Prostějovem 6:2. Poruba prohrála s Jihlavou 1:5 a je nyní na pokraji vyřazení. Klíčový zápas mezi Porubou a Jihlavou rozhodne o postupujícím týmu.

0

Před 3 dny Rebeka Schidt

Český tenisový svaz má vrátit téměř 30 milionů korun

Český tenisový svaz má vrátit téměř 30 milionů korun, které získal prostřednictvím dotací od Národní sportovní agentury (NSA), za nesprávně využité finance. ČTS nyní čelí těžkému úkolu najít způsob, jak finanční podporu vrátit a zároveň nepoškodit český tenis.

0

Před 4 dny Lenka Hubingerová

Šokující incident na ruském lyžařském závodě

20 závodnic s vážnými zdravotními problémy převezeno do péče lékařů. Extrémní povětrnostní podmínky způsobily chaos a paniku na trati, otázky ohledně bezpečnosti a organizace závodu.

0

Před 4 dny Jiří Padevěd

Velké změny u hokejových akademií

: Důraz na výsledky mládeže a týmové výkony ovlivní kluby, mladé hokejisty a jejich rodiny. Cílem je zlepšit úroveň mládežnických soutěží a konkurenceschopnost českého hokeje. Financování akademií bude rozdělováno podle sportovních výsledků.

0

Před 4 dny Lenka Hubingerová

Odveta století na Oktagonu

Oktagon uspořádá ve fotbalovém Edenu 1. listopadu velkolepý gala večer se dvěma titulovými zápasy. Hlavním soubojem večera bude odveta století mezi Karlosem Vémolou a Jozefem Kinclem, současnými mistry střední váhy českého MMA.

0

Před 4 dny Jiří Padevěd

Nebránil se, vyfasoval KO

Ostuda v MMA: Zápasník se nebránil, dostal knockout a stal se terčem posměchu i kontroverzního bijce Oktagonu. Otázka zní, zda by měla být zavedena pravidla pro zlepšení kvality MMA a ochrany soupeřů.

0

Před 5 dny Jiří Padevěd

Mike Tyson šokuje návratem do boxerského ringu

Mike Tyson se šokujícím návratem do boxerského ringu táhne pozornost milionů fanoušků i finanční svět, s miliardami korun ve hře. Zatímco jeho návrat vzbuzuje kontroverzi, obavy o jeho pravdivost přetrvávají. Důvody comebacku nejsou jasné, ale má zásadní dopad na financování a podporu boxu.

0

Před 6 dny Adam Wágner

Andrův stadion - nová osvětlení na obzoru

Andrův stadion v Olomouci prochází rekonstrukcí osvětlení za 12 milionů korun, aby splňoval kritéria UEFA a mohl hostit mezinárodní utkání. Nová LED světla zajistí úspornější a jasnější osvětlení. Rekonstrukce začne v květnu a potrvá přibližně 40 dnů.

0

Před týdnem Martin Kydlíček

Atletické hvězdy v Ostravě

Ostrava láká největší atletické hvězdy díky výjimečnému zázemí a programu. Sportovní úspěch města představuje příležitost prezentovat se jako ideální místo pro vrcholné sportovní akce a navázat mezinárodní kontakty.

0

Před týdnem Martin Kydlíček

Falešné vstupenky na AC Milán šokují veřejnost

Šokující zprávy o falešných vstupenkách na utkání AC Milán rozčilují majitele stadionu. Jiří Tvrdík, majitel SK Slavia Praha, zvažuje změnu vstupenkového systému, aby se předešlo problémům s padělateli. Kluby upozorňují fanoušky na důsledky nákupu vstupenek z neověřených zdrojů.

0

Před týdnem Lenka Hubingerová

Ovlivňování závodů Formule 1

Prezident FIA, Jean Todt, je vyšetřován kvůli údajnému ovlivňování závodů Formule 1, což by mohlo mít závažné důsledky pro celý svět tohoto motoristického sportu. FIA zdůrazňuje důraz na férovost a transparentnost pravidel.

0

Před týdnem Martin Kydlíček

Krejčíková se nezúčastní turnaje Indian Wells

Česká tenistka Barbora Krejčíková se nezúčastní turnaje Indian Wells kvůli regeneraci a přípravě na nadcházející turnaje. Krejčíková nedávno klesla v žebříčku na 21. pozici po neúčasti v Dubaji. Turnaj v Indian Wells začíná dnes kvalifikací a potrvá dva týdny.

0

Před týdnem Martin Kydlíček
Měníme Olomouc