Práce Nabídka zaměstnání

Recepční / vrátný / vrátná

DIOL družstvo - prov.

Litovelská 1350, Olomouc

Kateřina Králová
704 602 838
  • vztah

    Pracovní poměr - zkrácený úvazek

  • směny

    Nepřetržitý provoz

  • min. vzdělání

    Základní + praktická škola

Nástupní plat 107,- Kč

Pracovní místa jsou vyhrazena pro osoby zdravotně postižené (OZP). Nabízíme Vám zaškolení, díky čemuž získáte práci na hlavní pracovní poměr (pracovní smlouvu vč. odvodů na důchod). Jedná se o práci na zkrácený pracovní úvazek 30 hod. týdně. Za Vaši práci nabízíme odměnu ve výši od 107,- Kč/hod + příplatky za noční, víkendy a svátky. Dále máte možnost získat pravidelné odměny za dobře odvedenou práci v závislosti na hodnocení vedoucího.

Pro sjednání osobní schůzky prosím volejte pouze v pracovní dny od 8 do 15 hodin personální oddělení firmy na tel.: 704 602 838 - slečna Králová nebo zašlete svůj životopis na e-mail diol@diol.cz a my Vás budeme sami kontaktovat. Děkujeme Vám.

Družstvo invalidů s tradicí 65 let a individuálním přístupem ke zdravotně postiženým hledá spolehlivé a odpovědné zaměstnance na pozici pracovník ostrahy recepce/vrátnice pro pracoviště Olomouc. Požadujeme čistý trestní rejstřík, zdravotní způsobilost, příjemné vystupování, komunikativnost, samostatnost a spolehlivost. Praxe na obdobné pozici a certifikát strážného výhodou, nikoliv podmínkou. Předdůchodový věk pro nás není překážkou. Nástup do zaměstnání možný ihned nebo dohodou.


Odpovědět na nabídku

Zadejte vaše jméno
Zadejte komentář
Podporované formáty: doc, docx, xls, rtf, txt, xls nebo pdf
Zadejte váš email
Opište kontrolní kód
Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů.