Práce Nabídka zaměstnání

Recepční/vrátný/vrátná

DIOL družstvo - prac. Tršice

Tršice

Kateřina Králová
704 602 838
  • vztah

    Pracovní poměr - zkrácený úvazek

  • směny

    Nepřetržitý provoz

  • min. vzdělání

    Základní + praktická škola

Nástupní plat 100,- Kč

Pracoviště: Tršice č.p. 126, 783 57 Tršice.
Vyhrazeno pro OZZ a OZP.
Družstvo invalidů s tradicí 65 let a individuálním přístupem ke zdravotně postiženým hledá spolehlivé a odpovědné zaměstnance na pozici pracovník ostrahy recepce/vrátnice pro pracoviště v Tršicích. Požadujeme čistý trestní rejstřík, zdravotní způsobilost, příjemné vystupování, komunikativnost, samostatnost a spolehlivost. Praxe na obdobné pozici a certifikát strážného výhodou, nikoliv podmínkou. Předdůchodový věk pro nás není překážkou. Nástup do zaměstnání možný od 1.8.2021 nebo dohodou.

Pracovní místa jsou vyhrazena pro osoby zdravotně postižené (OZP) nebo znevýhodněné (OZZ). Nabízíme Vám zaškolení, díky čemuž získáte práci na hlavní pracovní poměr (pracovní smlouvu vč. odvodů na důchod). Jedná se o práci na zkrácený pracovní úvazek 30 hodin týdně. Za Vaši práci nabízíme odměnu ve výši od 100,- Kč/hod + příplatky za noční, víkendy a svátky. Dále máte možnost získat pravidelné odměny za dobře odvedenou práci v závislosti na hodnocení vedoucího nebo příspěvek na dojíždění.

Pro sjednání osobní schůzky prosím volejte pouze v pracovní dny od 8 do 15 hodin personální oddělení firmy na tel.: 704 602 838 - slečna Králová nebo zašlete svůj životopis na e-mail diol@diol.cz a my Vás budeme sami kontaktovat. Děkujeme Vám.


Odpovědět na nabídku

Zadejte vaše jméno
Zadejte komentář
Podporované formáty: doc, docx, xls, rtf, txt, xls nebo pdf
Zadejte váš email
Opište kontrolní kód
Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů.