Čeká Vás Závod Psích Spřežení a Individuálů 29.-30. 3. 2024

Mushing jarní lávovou stezkou 2024 se koná 29.-30. března a nabídne závodní akce se psími spřeženími v nádherném prostření severovýchodně od Moravského Berouna. Závod probíhá po lesních a polních cestách a přináší úžasný zážitek spojující sport, adrenalin a krásu české přírody. Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost!


Závodní sezóna nastupuje na plné obrátky a jedním z nejočekávanějších akcí letošního jara je Mushing jarní lávovou stezkou 2024 v termínu 29. - 30. března. Tento závod nabídne dvoudenní akci (s jednodenním Hobby), kdy se závodníci a jejich psí týmy vydají na dobrodružství v nádherném prostředí přírody severovýchodně od Moravského Berouna mezi vrcholky Žlebu a Červeného kopce.

Závod sám vede po lesních a polních cestách a přináší střední obtížnost. Závodníci se mohou těšit na minimum asfaltu a technického a rychlého rázu, což je ideální podmínky pro všechny účastníky. Okolní krajina nabízí úchvatné scenérie a účastníky nejen z České republiky, ale i ze zahraničí láká místní kouzlo sopečných útvarů, jako jsou lávové suky či vyhaslé sopky Červená hora, Malý a Velký Roudný.

Program akce nabízí něco pro každého. Páteční den začíná prezentací od 7:30, následují starty jednotlivých kategorií Mid canicross, Spřežení, Individual, Sprint Hobby a dětský závod. Vyhlášení výsledků Hobby proběhne mezi 14:00 a 15:00. Dopolední program pak doplní dětská dílnička v 17:00, následovaná večerní canicross výzvou 'Duskcross' v 18:00 a dobrodružstvím s hledáním velikonočního zajíčka v 19:00. Večer pak bude patřit večírku s hudbou a oslavě úspěchů. Sobota pak přinese další starty s vyhlášením Musher výsledků kolem poledne.

Zázemí pro závod zajistí RA RIOSTAR v Moravském Berouně, což poskytne všechny nezbytné služby pro účastníky i jejich čtyřnohé společníky. Závod je rozdělen do tří sekcí - Musher (Profi), Hobby (Amatér) a Trail (Běh bez psa), přičemž kapacita Trail je omezena na 30 účastníků.

Akce se může pochlubit také významnými partnery, jako je její hlavní partner AKINU, což dokládá vysokou kvalitu a úroveň samotného závodu. Mushing jarní lávovou stezkou 2024 tedy přináší unikátní zážitek pro všechny milovníky přírody, sportu a psích spřežení, a určitě stojí za návštěvu.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

Měníme Olomouc

Hlavní zprávy