Sedmnáctiletému způsobili neznámý pachatel tři řezné rány u nákupního střediska Trumf

V Přerově byl 17letý chlapec napaden nožem u nákupního střediska Trumf. Policie pátrá po neznámém útočníku a zjišťuje okolnosti činu. Město a obyvatelé se obávají zhoršení bezpečnosti veřejného prostoru.


V pondělí 19. hodině došlo k šokující události v Přerově, když byl sedmnáctiletý chlapec překvapivě napaden nožem u nákupního střediska Trumf. Policie aktuálně pátrá po neznámém útočníku a snaží se zjistit všechny okolnosti tohoto strašlivého činu. Město i jeho obyvatelé se obávají zhoršení bezpečnosti veřejného prostoru.

Podle sdělení ze strany poškozeného mladíka přistoupil neznámý pachatel zezadu na schodech nákupního střediska a způsobil mu tři řezné rány v oblasti hrudníku. Následně z místa utekl, aniž by s obětí jakkoliv komunikoval. Policejní mluvčí Miluše Zajícová uvedla, že před útokem nebyl mezi napadeným a pachatelem žádný konflikt.

Kriminalisté aktuálně zjišťují veškeré okolnosti k oznámenému případu a zahájili úkony trestního řízení pro podezření z trestného činu ublížení na zdraví ve stádiu pokusu. Událost vyvolala rozruch v sociálních médiích a obavy obyvatel Přerova, především těch, kteří žijí v blízkosti místa činu.

Zajímavá paralela se nabízí s událostí z loňského roku, kdy přerovská policie vyšetřovala hlášený útok nožem na dítě. Tehdy měla dojít k potyčce mezi skupinkou deseti romských a dvou ukrajinských dětí. Situace vygradovala až k setkání několika desítek Romů s policejním oddělením. Nakonec se ale ukázalo, že došlo pouze ke slovnímu napadení a případ byl uzavřen jako přestupek proti občanskému soužití.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

Měníme Olomouc

Hlavní zprávy