Krejčíková se nezúčastní turnaje Indian Wells

Česká tenistka Barbora Krejčíková se nezúčastní turnaje Indian Wells kvůli regeneraci a přípravě na nadcházející turnaje. Krejčíková nedávno klesla v žebříčku na 21. pozici po neúčasti v Dubaji. Turnaj v Indian Wells začíná dnes kvalifikací a potrvá dva týdny.


Česká tenisová hvězda Barbora Krejčíková oznámila, že se nezúčastní prestižního turnaje v Indian Wells, který se koná v kalifornské poušti. Tato zpráva přichází poté, co Krejčíková nedávno klesla v žebříčku o devět míst na 21. pozici, což je důsledek její neúčasti v Dubaji. Naposledy jsme ji viděli hrát před měsícem v Abú Zabí, kde se dostala až do čtvrtfinále.

Své rozhodnutí nehrát v Indian Wells oznámila Krejčíková prostřednictvím svých sociálních médií, kde uvedla, že potřebuje více času na regeneraci a přípravu na nadcházející turnaje. Její příznivci ji však mohou vidět opět na kurtu již brzy, když se turnajová sezóna přesouvá na antuku a následně na trávu.

Indian Wells je často označován jako „pátý grandslam“ a představuje jeden z největších a nejprestižnějších turnajů, který probíhá mimo Grand Slam. Tento společný turnaj pro muže a ženy zahajuje dnes kvalifikaci a potrvá dva týdny.

Na předchozím grandslamu Australian Open se Krejčíková také dostala mezi nejlepších osm hráček, což naznačuje, že její forma je stále na vysoké úrovni. Přesto si však i ona potřebuje dát pauzu, abychom ji mohli vidět v plné síle na dalších akcích sezóny.

Zatímco Krejčíková je nucena pauzovat, australský tenista Alex de Minaur měl nedávno úspěch v Acapulcu, kde obhájil svůj titul. Jeho vítězství ukazuje, že sezóna pokračuje v plném proudu a přináší nám spoustu překvapení či úspěchů.

Český tenisový svět bude bedlivě sledovat postup Krejčíkové v nadcházejících turnajích, přičemž si jistě přejeme co nejrychlejší návrat na kurt a pokračování její úspěšné kariéry. Indian Wells bude bez pochyby chybět jeden z největších českých tenisových talentů, ale spoléháme se na další hvězdy, které budou reprezentovat naše barvy.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

Měníme Olomouc

Hlavní zprávy