Láska na prvním setkání? Přijďte darovat krev a najděte spřízněnou duši!

Transfuzní stanice organizuje netradiční akci pro nezadané spojením valentýnského seznámení s darováním krve. V úterý 13. února se účastníci sejdou v červeném oblečení s cílem zároveň zachránit život a hledat lásku či přátelství. Účastníky odebírání a slosování odměn čeká spolupráce se seznamovací aplikací Take UP.


V úterý 13. února se v červeném oblečení sjdou lidé z celé země v transfuzní stanici, kde se pořádá netradiční odběrová akce pro nezadané. Cílem je nenásilně spojit s přáteli zároveň se záchranou života a hledání lásky. Organizátoři akce vyzývají zájemce:

'Přijďte mezi půl devátou až desátou dopolední v červeném oblečení na transfuzku a třeba nebudete letos na Valentýna sami. Třeba u nás najdeš parťáka na celý život nebo jen kamaráda pro společné aktivity. Hlavně ale společně někomu zachráníte život už na prvním setkání. Tak řekni - co je víc?'

Na internetových stránkách stanice jsou uvedeny nejžádanější krevní skupiny, které mají v tuto chvíli nejvyšší poptávku - B-, 0- a 0+. Účastníky akce čekají i odměny. Pokud přijdou minimálně dva kamarádi nebo skupina a jeden z nich daruje krev, budou zařazeni do slosování.

Odměnou jsou tři wellness pobyty v Resortu Hodolany pro dvě osoby a jeden obědový menu v renomované restauraci Entree. Hledání partnera nebo kamaráda pro společný život či akci by měla usnadnit spolupráce se seznamovací aplikací Take UP.

Účastníci, kteří se přes aplikaci přihlásí do speciálně vytvořené události, mají možnost předem prohlédnout si profily ostatních zájemců o darování krve a společně se ubytovat v chatě. Potenciální dárci se tak mohou domluvit na společné cestě nebo třeba oslavě.

Podle zakladatelky aplikace Take UP, Markéty Jálové, tak má událost poskytnout příležitost k seznámení ještě před samotným příchodem do transfuzní stanice a vypadá to, že i diskuzi o svých 'krevních skupinách'.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

Měníme Olomouc

Hlavní zprávy