Verstappen za útokem na 4. titul: V Bahrajnu loví 55. vítězství!

F1 se vrací s Maxem Verstappenem, který začíná GP Bahrajnu na první pozici. Verstappen plánuje zahájit sezonu ve velkém stylu a usiluje o svůj čtvrtý titul. Fanoušci se těší na dramatické závody na okruhu Bahrain International Circuit.


F1 je zpět a s ní i závodník doby, Max Verstappen, který rozdává karty na startovním poli. Nizozemská hvězda z týmu Red Bull razí cestu svým čtvrtým mistrovským titulem a plánuje začít tuhle sezonu ve velkém stylu. Jeho útočení na čtvrtý titul začne úplně v popředí, když vyjede na Velkou cenu Bahrajnu z první startovní pozice.

Ve svou páteční kvalifikaci zajistil Verstappen 33. pole position ve své kariéře. Čím pádem se vyrovnal svým slavným předchůdcům - Francouzi Alainovi Prostovi a Britovi Jimovi Clarkovi. Tito legendární závodníci se díky svým 33 pole position umístili na děleném pátém místě historického žebříčku.

S prvním závodem nové sezony, který se uskuteční 2. března, chce Verstappen navázat na svůj loňský úspěch v Bahrajnu. Vloni vybojoval bezvadné vítězství a letos plánuje získat triumph 55. ve své bohaté kariéře ve Formuli 1. Je potřeba si uvědomit, že po třech za sebou jdoucích mistrovských titulech lze považovat Verstappena za jednoho z největších talentů této éry.

Úvodní závod sezony na mezinárodním okruhu Bahrain International Circuit se blíží a fanoušci Formule 1 se těší na dramatické souboje na trati. Kompletní program nadcházející sezony naleznete na oficiálních stránkách Formuly 1, kde budete moci sledovat vývoj šampionátu. S Verstappenem jako hlavním aktérem na scéně se můžeme těšit na úchvatnou show.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

Měníme Olomouc

Hlavní zprávy