Volejbalový Prostějov - nový kouč, šance na titul

Prostějovské volejbalistky odvolaly trenéra Michala Matušova po prohrách v sezóně. Místo něj se na trenérskou lavičku vrátil Miroslav Čada, který tým povede do konce sezóny.


Ve volejbalovém Prostějově se zaváhání nepřehlíží, proto došlo k razantní trenérské změně. Po Novém roce prostějovské volejbalistky prohrály pět z osmi zápasů v extralize, což bylo na prestižní tým příliš. Vedení se proto rozhodlo odvolat 35letého kouče Michala Matušova, jenž stanul na lavičce teprve na začátku letošní sezony, kdy nahradil úspěšného Miroslava Čadu.

Právě Čada se nyní vrátil opět do trenérského křesla z pozice generálního manažera a již v sobotu večer řídil výhru Prostějovanek 3:0 nad Frýdek-Místek. Zkušený 70letý trenér, který má na svém kontě šestnáct extraligových titulů, povede družstvo až do konce sezony.

Sobotní výhrou se Prostějovanky dostaly na druhou pozici a Frýdek přehrály v každém setu minimálně čtyřbodovým rozdílem. Do konce základní části zbývají odehrát tři kola, Prostějov čeká na souboje s KP Brno (6.), Přerov (8.) a Šternberk (10.). Právě první dva celky jsou společně s Olomoucí potenciálním soupeřem Prostějova pro čtvrtfinále play off.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

Měníme Olomouc

Hlavní zprávy